Agenda

Wat staat er op het programma?

ClearChannel

Optimaal Communiceren

vrijdag, 28 augustus 2020 07:15 u.

John van der Haven (trainer) en Stephan de Kat (Clearchannel) geven een workshop.
Met de één kun je zo door de bocht en met de ander kom je niet vooruit. Hoe krijg jij het voor elkaar dat de ander met jou die klik krijgt, waardoor jij het vertrouwen wint, de ander zich prettig bij jou voelt en waardoor jij sneller verkoopt. Jouw product, jouw dienst of misschien wel jouw mening. Want, elke dag, op ieder moment, beïnvloed je anderen. Bewust of onbewust is elke vorm van communicatie gericht op het beïnvloeden van de ander. Soms gaat dat vanzelf en soms is dat gewoon heel lastig. Hoe fijn zou het daarom zijn wanneer je dit gemakkelijker maakt. Op een onbewust niveau. Dat is niet alleen handig voor jou, maar ook voor de ander. Tenslotte is het veel fijner communiceren met iemand die je begrijpt en waar je een klik mee hebt, toch?

Programma

Na het gebruikelijke ontbijt gaan we aan de hand van 9 super sterke technieken leren hoe je op een onbewust niveau supersnel een diepe verbinding met iemand kunt aangaan. Dit doen we aan de hand van 3 hoofdthema’s:

• Lichaamstaal • Stem
• Inhoud

Elk van de 3 hoofdthema’s kent 3 technieken die we uitgebreid bespreken en daarna direct in de praktijk brengen met ontspannen en leerzame oefeningen in groepjes van 2 of 3 personen

Doel

Supersnel verbinding krijgen met jouw klant of relatie. In het werk, maar ook privé!

Uitgangspunt

Mensen houden van mensen waar zij op lijken of waar zij op willen lijken