Agenda

Wat staat er op het programma?

Jaarlijks Inspiranza-event: alle ondernemers zijn welkom

vrijdag, 01 november 2019 07:15 u.

Ben je ondernemer in regio Nijmegen en Oost Brabant? Schrijf snel in voor dit gratis netwerkontbijt via een mail naar info@inspiranza.nl.

Netwerkclub Inspiranza organiseert op vrijdagochtend 1 november een ondernemersontbijt in de Looierij in Cuijk. Alle deelnemers kunnen gratis meedoen aan twee workshops. Eric van den Bogaart en Lian Groot nemen je op geheel eigen wijze mee in hun presentaties over prijsstelling en branding.
 
Een mooi programma mét ontbijt van 7.30 tot 9.30 uur
• Welkom bij Inspiranza in de Looierij -  door Inspiranza lid Peter Paul Jacobs
• Workshop Niet rekenen moet je jezelf aanrekenen - Hanteer je het juiste uurtarief en productprijs? En hoe bereken je dat eigenlijk?
Eric van den Bogaart doorziet getallen en cijfers als geen ander, hierdoor is hij een waardevolle vraagbaak voor menig ondernemer
• Workshop Branding - Lian Groot  laat je kennis maken met de basisingrediënten voor een merk en op interactieve wijze gaan we op zoek naar het onderscheidend vermogen van jou en je bedrijf.
Lian is specialist in communiceren en maakt helder waarom een klant voor jóuw bedrijf kiest
• Netwerken met een lekkere kop koffie of thee
 
De Looijerij van 07.30 tot 09.30 uur
Op vrijdag 1 november ben je welkom vanaf 7.15 uur.
Om 7.30 uur beginnen we met een heerlijk ontbijt. Na de presentatie is er tijd om kennis te maken en bij te praten met collega-ondernemers.
Rond 9.30 uur ronden we af. Adres: De Looijerij Deken Van den Ackerhof 14 5431 DP Cuijk. 0485-316,720. Schrijf je snel in - het is simpel

We zien je graag op 1 november! Namens Inspiranza, Monika Sas & Paul Rozestraten