Agenda

Wat staat er op het programma?

Gratis open netwerkbijeenkomst Inspiranza!

vrijdag, 02 november 2018 20:00 u.

Netwerkclub Inspiranza organiseert op vrijdagochtend 2 november een ondernemersontbijt in de Looierij in Cuijk. Alle deelnemers kunnen gratis meedoen aan twee workshops. Jeroen Huinink en Stef Soons nemen ons op geheel eigen wijze mee in hun presentatie over effectief communiceren.

Wat is effectief communiceren?
We zullen een tipje van de sluier oplichten. Jeroen Huinink geeft ons een van zijn creatieve en inspirerende werkvormen kado. Stef Soons laat u ervaren wat non-verbale communicatie doet. Absolute aanraders die je nog lang bij zullen blijven. 

De Looijerij van 07.30 tot 09.30 uur
We starten op vrijdag 2 november om 07.30 uur met een lekker ontbijt, maar je bent al welkom om 07.15 uur. Na de presentatie is er tijd genoeg om kennis te maken en bij te praten met collega-ondernemers. We sluiten af rond 09.30 uur. Je vindt de Looijerij aan de Deken Van den Ackerhof 14 in Cuijk.
0485–316720.

Schrijf je snel in – het is simpel
Ben je ondernemer in regio Nijmegen of Oost Brabant? Wil je geïnspireerd raken door andere ondernemers en wil je je netwerk uitbreiden? Schrijf snel in voor dit gratis netwerkontbijt via een mail naar info@inspiranza.nl.

We zien je graag op 2 november!